ÖStersund / Åre

Ja helgen va ju as bra! Inte riktigt som man trodde men ändå lyckad :D Vi åkte härifrån typ halv 9 på fredagen. stanna lite på Donken plus på systemet och ICA i Kvissleby. ( Martin såklart ;)) Köpte maten till middagen.
Gick faktiskt fortare att åka än jag trodde. Kan bero på att jag låg och slappa ibak medan Sebbe körde. ;)
Kom fram typ till 4.

Tog nån öl i bilen bara sen va det ganska lugnt. För min del iaf :P

Martin lagade värsta middagen. Klyftpotatis med rödlök, fläskytterfile och såklart bea! :D Smarrigt värre.

Sen satt vi bara och snacka skit och "hängde" lite. Tyvärr slockna Sebbe redan vid 9 så det va bara jag, Martin och Patrik som gick ut. Vi skulle till Paus. Patrik sa att det bra tog en kvart att gå men det stämde inte riktigt. Vi gick 4,5 km tills vi kom fram. Kallt.
Patrik: "nu är det bara vänster sen höger sen vänster igen"
Vi: "är vi framme sen?"
Patrik: " nej sen är det bara en km kvar"
Vi " men det sa du ju för en km sen"

Sen när vi väl kom fram va Patrik ändå för full för att komma in så det sluta med lite käk på donken sen en taxi hem.

ja eftersom sebbe då somna 9 vakna han kl 5! suck! kände mig faktiskt ganska pigg då men va ändå bra att sova lite till :) Vakna vid 7 istället. Tog ett bra tag innan vi väl kom iväg. Då va det mulet men ändå lugnt. På väg till Åre började det snöa lite men fortfarande lugnt. Dom sa på radion att det kunde blåsa lite lätt under dan. Lite lätt? Värsta blåsten jag varit med om!!!
Har fan åkte skidor i 20 år men det här va fan det värsta jag varit med om. :/ Kabinbanan va avstängd pga av hård vind. Det va lite värdelöst. Ingen toppstuga. :(
Och inte va det vidare skönt att åka heller. Skulle skoja om att jag blåste bort fast skidorna gled verkligen iväg!
Har en bild på Martin när vi va längst upp. Ser ut som en bild från typ Antarktis.

Men blev några timmars skidåkning iaf (hade ju betalat :P )
efter att vi lämnat in skidor och pjäxor tog vi bergbanan upp till afterskin men det va KÖ bara för att ens komma in! Så vi åkte ner igen, tog första bästa ställe. "Broken "Och vilket grymt ställe!!!
Skit mysig stämning, snygga bartendrar ;) och bra att dricka. Satt där några timmar innan det blev för fullt. Då gick vi vidare. Hamnade då på ett ställe som hette "Nova".
Vad är det första man ser om inte inte en kille med en T-shirt som det står på Norrtälje på. Visa sig att han jobba där. Han va med 4 killar till, även dom ifrån Norrtälje. Och vi hade gemensamma kompisar. Liten värld?
Medan Partik gick och kolla vart Sebbe tagit vägen kommer inte mindre än Erik och Mackan från Guldfeber in. De ni! Kändisar ;)
Ja så där satt vi med värsta feststämningen med Norrtälje nissar på ena sidan och ett par kändisar på den andra. Då ringer Patrik och säger att han hittat Sebbe. Han blev tydligen dålig så vi va tvugna att åka hem. :(
tråkigt men sant.
Trodde vi skulle festa vidare "hemma" men blev inte riktigt så. Gick och lade oss direkt. 

Men vakna å andra sidan tidigt nästa dag så vi kom iväg i tid. Sen hade vi (pinsamt) mkt dricka med oss hem. :P

Behövde inte köra på vägen hem heller xD

Åkte bara hem och duscha sen gick jag raka vägen hem till Adolf o c:o som satt och drack 3,5er :P
Det är ju också ett söndagsnöje hehe. Slappa där typ resten av kvällen.
Ja blev en lyckad helg fast det blev lite annorlunda än det va tänkt xD
När är nästa resa då?

Nu är det jobba som gäller resten av veckan. Sen på fredag är jag och Anton bjudna på middag med familjen hos Onkel och Kersti :D

Förresten idag fick vi strömavbrott på affären. Lite paff man blev när det helt plötsligt blir kol svart!. xD Nästan lite mysigt faktist ;)

Nej nu ropar sängen på mig. Ska upp i tid imorgon hade jag tänkt :D


Mini sem

Leeeeeeeedig i 3 dar. Hoppas det blir kul nu då. För har väl egentligen inte råd. :S Men man lever ju bara en gång som sagt.
Borde väl packa nu.....
Och mina ostbollar jag köpte till imorn, ja dom råka vi visst äta upp nyss. Sånt som händer.

Hoppas vädret blir kanon. Typ som det va i förr går. Dåligt nice det va med den första koppen kaffe i solen. Love! <3
 
Faaaaaan va jag vill ha min hund!!!! Men A vill inte ha nått djur här :( SUCK!

Fan va mätt jag är. Skulle inte ätit så många ostbollar :/

Aja hade väl inget mer.

Östersund/ Åre here we cooooooome! <3

Helgen som va :D

Det har vart en helt sjukt underbart rolig helg :D
Börja med en födelsedags kryssning för Tobbe. Bara bilresan in va tom rolig så det va en bra början. Tur att vi hade Helena som fick offra sig att köra vilket hon klara med glans tack vare Kim´s guidning. Teamwork! ;)
Vi i bak bidrog med.....öl. ;)
När vi kom fram va det dags att hämta biljetter och vänta. Satte oss och samlades vid ett bord på terminalen. So far very good :)

När vi klivit på båten gick vi till våra hytter och lämnade våra saker sen va det bara styra kosan mot buffen. Våran bord lär ju haft roligast ;)


Efter ett tag beställer Päivi med respektive in champagne så vi kan skåla för Tobbe. Och ja, vi sjöng för honom med ;D

Till maten ingick det fritt vin och öl. Så vi hann ladda upp ganska så friskt faktiskt.
När maten va uppäten går vi mätta och belåtna ( och lite små runda under fötterna) vidare mot alla barer. Vi besökte både Piano baren, cigarr baren, Moonlight bar med fl.
Tobbe sjöng även kareoke. Han sjunger ju jätte bra. GOOOOO TOBBE!!!!
Gjorde ju såklart bort mig. Gick utan skor och trodde mina fötter blödde för jag hade ju sååå ont. Men hade inga sår på fötterna. Så det nån ANNANS blod. Blääääää.
Fast sen visade det sig att det bara var jordgubbar.
Ajaja kan hända även den bästa att ta fel på en sån sak!

Kommer väl inte riktigt ihåg mer från kvällen mer än jag hade grymt kul och att vi dansa. :D :D
Jag och min "sambo" Helena gick och lade oss vid typ 3. Hon ville tydligen prata men jag somna....mitt i. Sorry! Va ju trött ju ;D

Vakna typ vid 8 men låg en bra stund till. Gick ner till dom andra sen. rätt kul att räkna pengarna från kvällen innan. För hör och häpna. Gjorde bara av med 300 kronor på en hel kväll! Dåligt grym! Tack alla som bjöd. Bjuder igen nästa kryssning ;)
Men det tråkiga va att när jag kom hem sen på kvällen hade jag ändå gjort av med dom resterande 1700 iaf. Eller hade faktiskt 20 kr kvar ;)
Det ända som va ett minus är att när jag och Kim prata blev jag väl en aning rörd och råka väl fälla en och annan tår. Ja vad kan det bero på då? Det kan man ju undra.....Suck!
Blev ju inte bättre i bilen hem heller. Men Hanna hjälpte mig! Tack Hanna!!!!!!!!

Lördagen fortsatte med fest hos Tommy. Hade skit kul även där. Men vet inte varför jag somna nästan först. Fast bara nästan. Fanns såklart nån annan. Men han är väl van att somna först ;D hehe

Vakna tidigt även på söndagen. Blev värsta slapp dagen igen. Såååå skönt. Va hem till Majsan o co och fira Martin som fyllt år.
Ja sen blev det både pizza till lunch och middag. ILLA!!!!

En vääääldigt lyckad helg med andra ord! hahahahahaha








Mmmm

Vår lilla öldrickar kväll slutat med rykten om en drogfest där vi erbjöd hasch och ecstacy......Hallsta i ett nötskal?

Intressant helg

Ja vad ska man säga. Efter en massa tjafs etc på fredag kvällen slutar det med att mia hamnar mitt i ett slagsmål och slår i huvudet och ryggen. Så blir en tur till ks. Där fick vi stanna hela natten och typ hela lördagen. När vi suttit i mias rum typ i 8 timmar och bara stirrat rakt in i väggen plus på en AS snygg sköterska vid namn Rikardo (Mums!) får vi iaf åka hem. Hur skönt va det inte att få kliva ur jeansen man levt i i ett dygn och ta en dusch för att sen gå ner till johan och ta en bärs? Ovärdeligt!
Sen blev det lite fest här med lite people. Gick och lade mig typ vid 2 halv 3. Va rätt trött efter att bara sovit typ en timme även denna fredag. Vakna imorse kl 4 av att Adolf snurrar runt i bara en handduk och fryser. skickade han vidare till vad jag trodde va Anton men som visa sig va Sanna. För A låg i en soffa med Jason medan Hampus låg i en soffa. Vakna till liv hela högen och käkade panpizza och drack kaffe. Sen har det bara varit slapp hela dagen. Jag, Martin och Pixi åkte till N-e och hämtade Tommy och Nelson. Blev såklart Donken. Sen blev det...mera slappa.

Nur har Adolft dykt upp här igen för typ 3-4 gången idag. :P Sitter med ett öga på datorn och ett öga på tv:n. Men känns som att sängen lockar rätt hårt.  

Uppsala :)

Kom precis hem från Uppsala där vi tittat på bio och ätit svin go´ mat. :D Druckit en drink och lite vin så man kan ju säga en helt klart underbar torsdag. Bra början på min 4 dagars ledighet. Typ. Är ju beijer på lördag som gäller. Men det känns inte riktigt som ett jobb än, mer som en utbildning. Kommer väl. :)

Fredagskänsla Yes!

Faaaaaan va skönt. Är ledig i 4 dar, iaf från ICA. Sen ska jag jobba extra på Beijer på lördag. Får se hur det går. Liiiiite svårt än så länge. Men det kommer nog snart, ska ju bara lära mig från GRUNDEN om typ ALLT!.

Aja sitter iaf här med en kopp kaffe. Imorn blir det till att först åka till läkerstationen för att kolla min axel sen blir det Uppsala med familyn. Ska kolla på "Avatar"...igen. Men den va så himla bra så det gör ingenting. :) Och maten intas på en grekisk restaurang min kära mor hittat. 

Sen är det äntligen blommässa igen. Kunde ju inte gå förra året för jag jobba såklart! kan man kalla det tradition om man gick ett år och sen missa det året därpå? Djupa funderingar här just nu.....

men A blir säkert glad om jag släpar hem lite mer blommor hit ;) har ju så få. 

Har haft en till sms diskution idag. Suck! Men vad gör man inte? Dåligt less på att va arg men kan inte låta bli.
:( Vill att vi kommer förbi det här och blir vänner igen, iaf så långt det går. Nu verkar vi ju inte kunna prata utan att tjafsa först. Verkligen inte så jag vill ha det. Tar väl lite tid antar jag men vill inte vänta så länge till. Dåligt drygt!  
För känslor finns fortfarande kvar, är väl inte så konstigt men ändå. Är väl på väg åt rätt håll, även om jag aldrig trodde jag skulle få säga så, men det tar tid. 

Apropå nå helt annat. Fan va jag börjar bli nervös för det där bröllopet. :S Va har jag gjort? Jag? Sjunga i kyrka? Ja jävlar. Inte så lite glad att Jeppe tacka ja till att hjälpa mig. Hon valde ju inga lätta låtar :S Det här klarar jag nog inte sj.
ÖVa,öva,öva,öva,öva typ. Iof är det 3 månader kvar men ändå..... 

 

Myshelg :)

Började helgen med att spöa skiten ut tre grabbar i bowling ;) Är man bästa så är man!
Men såklart drack man ju några öl fast jag skulle jobba. Då verkar det ju alltid va en så bra ide att inte gå å lägga sig i tid. Sen hade Anton haft fest här. Så efter att ha tampats med en galen morsa som skriker på polis, sovande finnar och uppryckta dörrar va man ju typ klar vaken. Sov en hel timme typ innnan det va dags att gå upp.

Vakna till lite när man såg vilken underbar dag det va. Sen blev jag trött igen när rutan va igenisad. Och då menar jag IGENISAD!!! Det va som tuggummi. Suck! Fick ringa Majsan som va en ängel och hämtade mig. Igen!
Hon tycker nog min bil är lika jobbig som jag tycker.

Va en rätt seg dag på jobbet av nån anledning. ;) "Nån" (som inte nämns vid namn) skulle fixat skjuts men fick ju såklart inte tag i den personen, så fick gå. Vilket inte gjorde ett enda dugg!! Va ju kanon väder. Vårkänsla? Absolut!

Hann inte mer än hem innan barn 1 dök upp. Rasmus skulle va hos oss. Angelika och Robert tog en fika här innan dom drog vidare på galej ;) Senare ringer Madde och fråga om Jonatan och Alicha fick va här med. Och har man en kan man ju lika gärna ha 3. Eller?

Alla barnen va som änglar hela tiden. Rasmus gick bara runt och skratta för sig själv och dom större barnen hängde TV.
Blev tom lite melodifestivalen. WIIIIEE. Not! Va för barnens skull kan jag ju säga. Anton va väl ingen vidare barnvakt. Han snodde bara ungarnas dricka och godis :P

Idag har jag bara myst hela dan. Va en riktigt bra dag!  
Sitter nu i soffan och försöker lista ut hur fan det här funkar, samtidigt tänker jag på en vän och dennes kärleksproblem. Hoppas det löser sig snart. Vet PRECIS hur det känns.....
Nej nu får det duga. Ska upp i ottan imorn och skotta snö. Måste ju börja få ihop pengar till den kommande sommaren. Där lär ju inte bli liiite kul. Om man tänker på hur rolig sommaren va förra året och lägg till att man är singel på det. Världens Bästa Sommar? YES!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0