Home sweet home

Skönt att va hemma. Har varit i Hallsta sen onsdagkväll.
i torsdags va jag hemma hos Clara och fika. Åkte dit efter att jag skjutsat P till jobbet. Vi käka frukost, precis som förr ;)
Sen va de dags att plugga lite innan middag hos farmor. Hennes kusin Ann-marie hade gjort portvinsstek. Va jätte gott!
på fredagen dona jag lite med min mamma, vi har bland annat börjat rensa på vinden bland alla böcker, finns ju några :S
På lördag städa vi för de skulle komma folk på kvällen. Va även och städade hos min lilla gammelfarmor, hon dog i tisdags efter att ha legat på sjukhus sedan lördagen. Hon hade fått en hjärnblödning. Som tur va var hon medveslös och vaknade aldrig upp igen, men känns ändå jobbigt :(
Hon har bott i sin lägenhet i ca 40 år. och tror inte hon kastat en pryl på alla dessa år. Vi kastade kläder från farfar ( som dog för 15 år sen typ) och kryddburkar som gick ut -82!!!!
Känns så fel att gå och "rota" bland hennes saker och plocka ut och kasta hennes grejer :( men måste ju göras...

Sen på lördag kväll va de företagarfesten. Va jätte kul. Dock rätt så lite folk och många gick ganska tidigt. Men men vi hade kul.
Idag blev de inte mkt gjort, vi gick igenom farmors smycken. Vi fick ta de vi ville ha så jag tog en ring och ett silverhalsband.
Känns så konstigt.
Men en sak som vi hittade som va riktigt roligt va en hårlock från min farfar Roine från -42 och en lock grån gammelfarfar Helge, den är säkert 100 år eftersom han skulle fyllt 103 år iår.
nu blir de bara slappa....


Fröken plugghäst

har suttit i flera dagar nu i min matte bok. Första tentan på tisdag :S
Så nu sitter vi här en söndag i SKOLAN. Sen blir de hem för att gå på spinnig. Tror jag är sjuk eller nått.
Så om jag inte klara mig nu.....ja då....
Och direkt efter de är de bara börja med fysiken för kontrollskrivning på fredag. Längtar rätt lite efter nästa helg. Skandal att behöva ställa klockan hela helgen :( Skönt att man är två som pluggar samtidigt. Blir värre nästa år när Patrik är färdig. Då ska jag hitta motivation varje gång helt själv :/ Iof är de inte riktigt lika sjukt tråkiga ämnen som nu tack o lov!
jaja bara fortsätta, snart klar xD


RSS 2.0