Fredagsmys

Imorse va de tidig morgon, hade kemiföreläsning kl 8! :S
va dock piggare än P då han kom hem 3 inatt ;) efter vår ända lektion va de dags att rör sig mot Hallsta. Ikväll har vi haft middag för min mor och far som tack för all hjälp. Vi bjöd även farmor och min bror, tyvärr skulle Sofie jobba :(
Menyn för kvällen:
Fördrink:
*Sparkling rhubarb
Förrätt:
*Toast Skagen
Varmrätt:
*Ugnsbakad rosepepparlax med sallad och gräslöks creme fraiche
Efterrätt:
*Yoghurtpannacottta med rabarberkompott
Blev en riktigt lyckad middag vill jag säga!
Nu sitter vi och slappar i soffan, blir nog sängen snart, helt slut....
Imorn ska P jobba och på kvällen är vi bjudna till Jacobs sommarställe i Grissel.
Själv lär jag ta sovmorgon ;)
God natt xD

Snabb genom gång

Oj, oj, oj! va ett tag sen sist! De som hänt är väl:

Semester två veckor. Började med att älsklinen min och jag åkter hem på måndagen direkt. Då va de dags att äntligen måla om här hemma. Vi städade (såklart pajade vår dammsugare just då, suck) innan vi grundade alla väggar. Sen va lixom dagen slut. För att slippa ligga under en stor Beijerplast som vi lagt över våra möbler åkte vi hem till Jacob. Sen va de bara fortsätta slita dan efter men blev super fint när vi va klara. Så nu har vi bestämt att bo kvar här ett tag till, ska fixa upp lite hyllor, måla lite lister och piffa till allt, blir nog grymt.
På onsdagen passade vi på att gå ut och äta med goda vänner xD Va på "The bishop arms" för att vi hade rabattkupong där, kom michan ihåg den då? NEJ! Great. Men men bara att gå dit igen då ;)
Torsdag va de äntligen dags för vår vinkväll! Jag, Clara och Malin planerade de för flera veckor sen xD va hemma på myrvägen och de va grymt kul!
Hoppas det görs om snart!!! <3

På fredagen va de Älmsta natta. Den firades ut i Ortala hos Ninna och Katrine. Va jätte kul, massa nya människor :)
Mitt i natten fick P och J för sig att dom skulle gå och bada hos grannen där dom varit kvällen innan med, han har en utomhus pool. Så dom dök upp sent, väldigt sent. Dan efter för att va exakt :P
Dan efter åkte vi och hämta bror och Sofie innan vi vände tillbaka till Hallsta. På eftermiddagen åkte vi ut för en natt vid stugan. Mor o far har ju varit där hela semestern. Dan efter åkte P till stan för att gå på AIK match med J. Jag stanna på ön, även bror o S kom dit. De sluta med att alla stanna i flera dar. Min älskling blev sjuk så fick åka in till stan för att hämta honom. men han va inte sjuk så länge tack o lov när de är sem och allt.
På torsdagen va vi själva på ön, far hade åkt till Lardner och Mor va i land och tvätta. P klara sig två timmar, sen: kan vi inte ringa hit nån?
En kompis till honom o hans flickvän kom dit så vi käka lite middag och spela lite kubb innan dom åkte hem.
På fredagen åkte vi hem (klädförrådet hade sinnat dramatiskt :S )
Hem en sväng och tvätta lite innan de va dags för match, Grissslehamn vs Leif.
Gick väl inte så bra :S
Sen va de hem som gällde! Slappa hela helgen, lunch i Sumpan på lördag innan de va dags för bio med J. Vi såg bridesmades. Sjuuuuukt bra. Hade kramp i kinderna.

På måndag va de dags för jobb igen. Va en otroligt seg vecka då jag aldrig riktigt kom igång :/ Va väl för att de bara va en vecka innan man skulle sluta.

På lördagen min sista arbets dag va även sista dan på marinan i Grissel, vilket betyder BARTÖMNING. Tycker att vi gjorde ett utomordentligt arbete, om jag får säga de själv ;)
Kändes ju dan efter :S
På måndag va de första dan i skolan! Super nervös. Som tur är har jag ju världens bästa kille! han följde med mig dit. Vi blev tre klasser med typ 50 pers i varje, dåligt stort!
Vi fick åka hem runt 11 så va ingen farlig dag :)
Tisdag va de dags! Kemi heeeela dan, här går de undan! Träffade 3 jätte trevliga tjejer. Många i vår klass som sökte till campus med.
Onsdag= reservupprop på campus kl 17. Dagens stooooora samtals ämne. Jag, Frida och två killar från vår klass åkte till uppropet. Dåligt nervigt att sitta och vänta i en korridor i 45 min innan. Och de va sjukt mkt folk där. Sen va de dags!
Betygsgruppen ropades upp först, Fridas grupp och grabbarnas. Frida kom också in! xD yeey
Sen min grupp, kompliteringsgruppen, stod som andra reserv och kom in :) sen va de bara högskolegruppen kvar i vilket dom tog in endast en! En kvinna på typ 55-60 år!?!?
men sååå skönt att vi va två som kom in, synd på killarna :( men men. Så idag va de dags för ytterligare en dag med info. Känns som jag är helt slut och har vart hela veckan, så mkt nytt folk, nya ställen, mkt info etc. Plus att pluggandet redan drog igång dan efter.
men men. Nu är de iaf up to date på bloggen :) Fortsättning följer ;)

RSS 2.0