Mitt i veckan...

Onsdag i dag och de är snart helg. Jösses.
Idag träffa jag Renate på stan,vi tog en fika. Satt på nått kafe och drack en kaffe o käka en (supergod) wrap med kalkon o örtkräm. Mums! Vi diskuterade allt från förhållanden och MC kort till spermadonatorer xD En kreativ dag med andra ord ;)
Blev oootrolig sugen på vin. kan ha vart allt prat om resor o kryssningar etc. Suger att ha lite pengar igen :( men de är de ju värt i slutändan *hoppas jag*
Nått jag bestämt mig för att jag vill göra är att ta ett cellprov! Har tänkt på de jättelänge o tycker att nu är de verkligen dags. Vill inte va en sån som gör ett prov o de visar sig att de är försent för att jag skjutit på de. Får prata med mor så hon kan hjälpa mig beställa tid o så. Ja känns faktiskt redan bra! D

Mysdag

Igår va jag o Carro på yoga2. Inget för mig!!! Skulle hålla på 1.5 timme men va slut efter typ 1 timme o 10 min. Såååå segt. Efter 45 min va jag döless. Fick fnissattack när jag låg o spreta med benen upp i luften. Såg ut som jag skulle föda vilken sekund som helst. Jösses. o de blev ju inte bättre när jag titta på Carro o hon fnissar som jag. Fick bita mig rätt hårt i läppen där ;)
O allt snack! "Se in i dig själv" jag såg såklart framför mig hur jag "ser" in i mig o ropar: ho ho...
Fniss!
Nja får bli något annat nästa gång, vi ska prova danspasset med, tror mer på de. Blev lite situps o liknande med my personal trainer Patrik hemma istället xD

Imorse tog jag tunnelbanan till Centralen o mötte upp min kära "svägerska" Kikki o söta Nathalie <3
Vi tog en prom hem till dom i hammarby sjöstad. Stanna o köpte lite bär o yoghurt till en smoothie o hyrde en film. Vi hyrde Bounty hunter. Den va jätte bra :D
Så vi slappa med en varsin smoothie,en bra film o massa skitsnack innan de va dags att hämta min lilla guddotter Paulina <3 Sötnöten. Tog sin lilla tid ;)
Sen va de dags för mig att dra mig hemåt. Hoppas vi ses snart igen för vi ses tyvärr alldeless för sällan :(

Måndag igen då

Igår lekte jag hemmafru, plocka o städa lite. Sen baka jag två limpor, en morotskaka o laga midag med eget mos. Kändes fint ;)
Idag ska jag o Carro gå på yoga på Gärdet, innan blir de skitsnack hos Carro. Kul!!! ska bli så kul o komma igång med att röra sig :)
Imorna ska jag träffa Kikki <3 va allt för länge sen! Sen blir de dans med Carro :) yeay :D
Bra början på veckan xD

Sant?

Nyss sa dom på nyheterna att av dom 250 000 hajar som fångas varje är de många som endast får fenorna avskurna o sedan slängs i igen för att dö, vilket kan upp till en vecka!
Alltså är sant? 250 000 varje dag!!!Helt sanslöst! och att dom sedan lever upp till en vecka! Vilket plågeri, helt ofattbart :'( för en jävla soppa.....

Fredagsmys!

Idag blev de lite biljard med Patrik o Peter. Börjar bli fast fredagsnöje vid de här laget ;) Gick ganska bra för moi idag, vann över både Patrik o Peter. Yes!
Sen blev de middag som min karl lagade, själv va man ju tvungen att läsa lite innan de va dags för andra provet i biologi :) faktsikt riktigt intressant just nu. handlar om när jorden blev till och evolutionen :D får se hur de går....
Fick iaf g- på matte provet, tack o lov!!!! Bara nationella kvar :D
Nu blir de slappa framför tvn med en öl o massa kramar xD
imorn: AIK-syrianska på skytteholm med P&P. ska tydligen bli -18 enligt svärfar Peter. Dubbla av allt verkar de som ;D

Händelserik Helg

Helgen började ju som alla vet med snöstorm på fredagen. Kuuul. hade släpat två tunga väskor o en påse i 40 min i tunnelbanan bara för att komma till Tekniska o se att alla jävla bussar va inställda. Perfekt! Va ju på väg till Hallsta för o sälja massa pryttlar på loppis. Fick ett resebevis o nummret till taxi av SL center. Dock va de så många som ringde att jag inte ens hamna i kö!!! De tuta upptagt med en gång. Tur va väl de, för när jag vänta på att ringa igen läst jag igenom resebeviset, då såg jag att dom bara lämnar tillbaka 800 kr o de kostar ju minst 2000 spänn ända till Hallsta. Efter mycket om o men sluta de med att jag fick åka tillbaka o hyra en bil på OKQ8. Tänk om jag vetad om de här från början eftersom OK ligger PÅ ANDRA SIDAN VÄGEN från där jag bor. Suck!
Så när bussen skulle ha varit framme hade jag kommit 2 km. O de va ingen höjdare att köra heller. Va snorhalt, de min äckligaste åk tur ever.

Kom fram tillslut iaf. Men blev ju något senare än jag tänkt så han inte träffa malin o hann bara träffa helelna en liten stund innan hon börja jobba :(
Plus att vi hann ju inte märka o packa allt så tidigt som jag tänkt så hann inte träffa Jenny heller :(

Gick upp svin tidigt på lördagen. Men sålde iaf för 1100 :D
Skulle äta nått litet på vägen hem för att käka middag med min karl hemma. Men med min otur igen va de stängt i skebo, så tog vägen över norrtan. En liten donken burgare går ju alltid ner ;)
Meeeeen de blev inte så heller. För när jag kom till korsningen vid flygfyren va rödlyset avstängt. Blev något skraj över detta på de va snorhalt även då. Kom en bil från min vänsta sida och skulle köra mot stockholmhållet, precis som jag. Tänkte: ja men då kör jag efter den bilen. Sen small de till bara o så stod den bilen framför mig med inbucklad förardörr......
De hade kommit en bil från stockholmshållet med och kört på kvinnan som va i korsningen. Hennes bil snurra ett halv varv o missa min bil med typ 2 dm :S
Blev rätt chockad o satt först bara kvar i bilen några sek. Sen drog jag i handbromsen o gick fram till hennes bil,glömde tom stänga av den. Hörde redan när jag försökte öppna hennes dörr hur hon grina.
Gick runt o öppna på den andra sida. De gick knappt att prata med henne, hon va så chockad o rädd. De va nån annan bakom mig som ringde 112 o en annan gubb sattes ig bakom kvinnan o höll i hennes nacke, de visade sig att han va gammal ambulanschaufför. Hon börja så småningom svara på mina frågor o de visade sig att hon hette Annika. Hon gav mig sin mobil o ville att jag skulle ringa hennes man. Sen kom polis, ambulans o brandkår, de va ju nära sjukhuset iaf.
va super kallt så stod mest där som ett fjån med kvinnans mobil o helt plötsligt fick jag hennes ryggsäck med. Fick snacka med en polis o hon tog tack o lov grejerna så jag kunde åka. Undrar va som hände med henne..och han i andra bilen :/
Va liiiiite scary at köra ända till stan efter de. Men kan ju iaf säga att jag va ju inte särskilt hungrig längre :S

Så jämför med helgen har ju veckan börjat ganska lugnt. Haft matteprov idag så håller tummarna!


Vill ha!!!!!!!!


alltså, hur sjukt snygga är inte dom här????????????
om nån skulle råka köpa dom i storlek 40 till mig i sen present skulle jag börja grina lyckotårar <3<3<3

Ja jösses!

Vet att jag sagt de förr, men jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera bloggen :S
Ja de som har hänt här på sista tiden är( istora drag):
Förra helgen åkte vi till Åland med Byggbolaget :) Käkade i a la carten.
Blev toast skagen till förrätt, grillad ryggbiff med grönpepparbearnaise till varmrätt och sen tog jag friterad camenbert med hjortron sylt till efterrätt. Mums!
JAg o Patrik satt tillsammans med Nicke och hans flickvän Marina vid ett eget bord, dom verkar aldrig vilja göra lång bord där konstigt nog.
Efter blev de såklart baren. Sjuuuuuuk mycket folk :S Gick ett helt varv men fick ändå bara tag på två stolar. Som tur va träffa vi en kompis till Anton och han fixa stolar till oss alla. Super bra!
Va jätte trevligt och blev tom en dans ;)
Åkte vidare hem till mor o far och käkade varma mackor med svampstuvning. Och såklart mer alkhohol ;)

Förra veckan va väl inte allt för intressant, plugga typ konstant! :/ På fredagen fick jag gå upp svin tidigt för att ta en buss till norrtan och ha matte prov. Blääääää.
Fick iaf godkänd så de va skönt!
Missa bussen till hallsta med tre minuter, tre djävla minuter som jag sprang i snöslask  och blev dyblöt. Fick ta en kaffe på preem och vänta en timme. Kul, not!
Skulle hem till mor o rensa vinden eftersom de är loppis på lördag. Som tur va, va Ylva där så fick en liten paus innan med lite vin ;)
Gick ganska bra att rensa, kul att hitta grejer man hade när man liten :D Nu har vi MYCKET att sälja.
Åkte hem efter rensningen. Hade tur att träffa Tove på bussen så slapp åka sj. Yeah!
Min älskling hade maten klar till jag kom hem, va bara att äta för sen va de dags för delprov i biologi.
Tyckte verkligen jag förtjänat en öl sen. Jag, Patrik, Carro och Loffe möttes på Bishop arms ( där jag nu får gå lagligt ;) )
Vi satt där till kl blev 12, och då va de min födelsedag! xD Fick min present av Patrik när vi kom hem, ett jätte fint silverarmband <3

På lördagen började vi med sovmorgon och slappa lite framför tv:n.
Tog sen en prom till skytteholm och kolla på AIK:s första tränings match för året mot Västerås. De va hela otroliga 2.700 pers där! inte konstigt att de va svårt att få plats att se.
Blev lite mer slappa sen innan vi lagade middag, lax med hollaindaise sås och pasta!
Sen gick vi på bio, vi såg Meet the parents: litte Fockers.
Den va as bra! xD

Jaha de va de. den här veckan har också börjat lugnt. har vart med Patrik till skolan och idag möttejag han o Peter så gick vi o spela biljard :D imorn blir de herbalife party hos Renate, får se hur de är :D Sen blir de loppis på lördag. Ska bli så skönt att bli av med allt skräp.
Ja puss dårå! :)

RSS 2.0