Sommar!

Sååå jävla nice dag! Vakna fan vid 8 imorse så dan har vart härligt lång xD
Satt på verandan först, sen flytta vi oss ÄNDA till gräsmattan. Rilding åkte och hämta en otroligt pigg Lursken, NOT!
Dega lite.
Sen blev de lite hamburgare till frulle va ;)
Sorken, o Afolf kom med. Blev även en sväng till utsund. Fick köra Antons värsting bil. YES! Va skit kul ju!
Låna ut min bil till Rilding o Lursken. Tur att jag fick tillbaka den hel! ;)
Blev årets första dopp. Kanske inte så himla frivilligt men ändå. :P
Nu har anton duschat, ska skjutsa honom till Älmsta strax i HANS BIL! Jävla oflyt hela tiden! ;D


Sweet

Sölig dag då xD Jag, Malin och Sanna steker på min veranda nu. Såååå jävla skönt! Senare blir de gråska, då ska Hanna rida Poppe i en ridlektion för Malin xD. Tom med jag får rida idag i lundås. Löööööv
Fast nu blir de snart till att dra till Tempo och köpa en vaniljcola <3
Måste ju hem till Malin och släppa ut dogsen :)

joråsåatte

Sitter här med Malin. och här har vi suttit ett bra tag nu. Lääär ju bli en stund till. va värsta slapp dan idag. Fick med mig två flickor hem igår från uppsala. Hanna och Mirre :) Vi titta på film å käka ost bollar. Imorse hängde vi bara och snacka skit. :) Sååå härliga tjejer. Dom hjälpte mig städa i köket efter Antons fyllekäk gånger 2 dar, sen lärde dom mig säga: jag heter michelle på arabiska xD 
sen hämta vi upp line och Malin och drog och titta på hästarna i malins stall. Efter de drog malin och jag hem hit och bara satt å snacka skit. Han klämma in en liten ridtur på Svea med (så mysig!) innan de blev middga hos min kära farmor. min pepparkaka till mor va också där. dom kom ju hrem från Kreta igår.
Dom hade köpt presenter till mig <3 en tröja som jag funtar att ha på onsdag när de är dags för studentskiva! FEEEEEEST! 

Nu sitter vi här, madde har också kommit. Slappa! :D
Ska börja kolla lite bilder nu till mitt ben ska till Stamland och spåna på torsdag tror jag. Äntligen. Vill få de gjort nu, smärta!

Aja that´s it! Tjarååå :)

Men va f*n...

Börjar bli förkyld :( hade tydligen feber häromdan. Ogilla! Snorar ju som värsta dagisbarnet emellanåt :S Men, men sååååånt e livet! imorn blir de lugnt, tror de blir att käka chips med min söta fru Malin, men på lördag ska Mia tydligen supa mig under bordet xD Ska även träffa min kusin som är och hälsar på från göteborg efter jobbet på lördag. Gud va jag saknar min "familj" uppifrån :( Har alltid saknat dom, men mer nu sen jag och Sudden gjort slut av nån anledning.... MÅSTE åka upp snart! Synd att jag inte kan åka upp till Mats student :( Men min bror tar ju också studenten samma dag. Men snart... <3 Nej nu blir de till att kolla klart på Gordon Ramsey och sen nanna kudden. Tröööött.

Måndag

Ja du. Blev ju en lyckad valborgshelg. Jobba till 4 i fredags sen blev det hem och duscha. Blev såklart sen för att jag snacka i telefon xD Men de va med min Xsvärmor. Roliga nyheter! Dom flyttar ner hit om mindre än en vecka. xD Kuuuuul!
Sen blev de lite grillning hemma hos Majsan o co i skärsta efter låååång väntan på Martin och Micke. Men de va de värt. Så gott!

Efter mkt mat, skratt och några bärs drog vi ner till hotellet. Ja jag hade iaf kul där:D Drack tom skumpa med min kära far <3 Blev även lite dans xD

Blev hemgång ganska tidigt eftersom jag börja jobba kl 7. Suck! men gick bra. Jobba ju bara i tre timmar. Sen kom Madde, Martin och Micke till affären. Vi gick till Skärsta och hämta min bil och städa upp lite sen våran grillning. Tog tid innan jag kom ur jobbkläderna, ogilla! Men, men drog en sväng till Edsbro. Becka och Malin va funktionärer. Blev så fruktansvärt ridsugen såååå bjöd in mig till Sanna. Hon och Madde gick brevid med Lillis medans jag red Allichy :D
Sen blev det till att åka till Martin för han och Sorken hade tydligen bokad bord åt oss på Källarn. Tacos/ pizza buffe. Mums! Och självklart va de bokat i Direktör Sebastian Ljungqvist ;) . Han höll även på att betal 268:- för en grogg. Lurad? Diggar Sorkens klädsel. Jeans, kritsstrecks randig kavaj, randig T-shirt, blå skor och en SVEA mössa. Klockrent!

Sen drog vi hem till Tommy :)
SÅ LÄTTAD!

Blev inte så sen där heller. :) Vi drog i lagom tid :)

Hela söndagen tillbringades i Edsbro. Nu va även Malin och Becka med. Malin kom 2a :D Bra gjort!
Men de va kallt!!!!!

Middag på blåan fick avrunda hela helgen. Ja de va en lyckad helg som sagt. :)

Idag har jag haft en praktikant med mig i kassan. Gick ju bra men känns inte som att man gjorde så många knop. de ända jag bidrog med va att sätta upp skyltarna. Wallmo hade sett oss. Fick veta att fast vi va två stycken som gjorde de misslyckades vi iaf. Hade satt en skylt upp och ner! ILLA! :S

Aja sen åkte jag iaf till Lundås och provred en häst. AS mysig. Så funderar faktiskt på att börja där xD YES! Lagom avstång och allt :)

Aja får räcka så för denna gång. Puss

PS! Tål att nämnas igen, LÄTTAD!

RSS 2.0