Näst sista dan på året 2011

Sitter uppe på mitt rum och glor på play tv :D superbra uppfinning nu när tvn är borta här xD
Va precis inne på minskolmail, dom har rättat mattetentorna. Gick väl inte så bra, SUCK! Till och med två mattelärare som vi har säger att de va en svår tenta, TACK FÖR DEN!!!!! Verkar som många hade de svårt tydligen.
Ja jösses.
Imorn blir de till att se till att hinna plugga massa nu när man är ledig. Sen blir de middag hos bror och Sofie tillsammans med Patrik, sålklart, och Emelie och Alex.
Va o handla idag och ska på bolaget imorn med. Blir nog en jätte bra nyårsafton :D
Känns lite konstig bara att fira med bror fast Mor o Far inte är med :D
Gott Nytt År till alla mina vänner och alla i min familj <3

Annandan

Jaha nu va julen över....igen.
På julafton vaknade jag lite efter 9. Tyvärr hade de inte skett ett mirakel över natten utan de va fortfarande grönt :( men men. Slog in lite klappar som jag inte hunnit gjort innan och sen blev de en tur till fam Olhsson. Barnen fick en julklapp och Clara och jag tog en julkaffe :) Mysigt med en fika sådär. Sen åkte jag hem och gjorde klart de sista innan jag hoppade in i duschen. Fast jag hade så god tid på mig under dan slutade de ändå med att jag blev klar i sista minuten och mamma fick slå in den sista julklappen som jag glömt. Oooops.

Kl 2 va vi hos Onkel o Kersi. Drack lite glögg (eller iaf de andra) innan vi tittade på Kalle. De är så lustigt, man har sett de flera gånger förr och man kan nästa säga exakt va som ska hända och ändå är de så kul xD
Onkel o Kersti hade renoverat i källaren så de blev både jäte fint och massa plats. Va en supermysig jul och fick många bra julklappar. Tänkte skriva hela listan sen men kan iaf säga att jag äntigen fick min sodastreamer ;)
Gick hem i ganska god tid så de va skönt, man va inte helt död igår iaf ;)

Tog en prom allihopa med Gucci i de fina (vår) vädret innan vi gick och sa hej till grannarna. Lojjan, Eliott, linus o Lina va även där. Fika lite innan vi åkte och hämta julklappar och rester :)
Min älskling kom hit igår :) men han va fylletaxi på kvällen så hann inte se honom så mkt ;)
Idag har vi varit och hälsat på hans mormor o morfar. Dom är så gulliga så de inte är klokt!!!! xD
Efter midagen åkte han tyvärr hem igen men kommer tillbaka imorn kväll :) nu försöker jag kolla på kanal5 play men verkar vägra funka....SUCK!
Får se hur de går. Men stormen är ju också rolig att lyssna på ;)

Dan före dopparedan...

I dag är de dan före dopparedan...
Har varit i Hallsta nu i en vecka. I lördags va de julbord med Byggbolaget. Tyvärr gungade de en ANING! Så blev inte mkt julmat för min del, är nog ändå julbordet jag varit på och kommit hem vrålhungrig.
På söndagen åkte min älskling hem :( och vi gick till rönnvägen och fiade Åke som fyllt år. I måndags började allvaret då jag började jobba igen. Kändes lite ovant i början men man kom snabbt in i de ;)
Har varit väldigt lungt hela veckan, är ju trots att julvecka. Trodde att de kunde smälla (vilket jag längtat och sett fram emot) idag då de va löning men va ju tvärdött!!!!!
Va såååå segt, många kunde gå hem tidigare. Super värdelöst då de va samma sak vid midsommar, gick och vänta på de kaos som brukar vara men de kom inte då heller. De är ju dessa två veckor som är de roligaste jobbveckorna under året men icke!
Imorn är jag ledig xD Ska gå till fam Ohlsson på dagen och lämna julklappar till tjejerna innan de blir lite mys här hemma tills de är dags att gå till Onkel och Kersti :)
de va de planer som fanns än så länge, vet inte ens va som händer på juldagen med de visar sig då. Och då kommer min älskling tillbaka <3 Han va här i natt med eftersom han kom med en julklapp vi beställt xD
Nu blir de att sova lite så jultomten kommer snart... ;)


Lättad

Idag har jag varit i skolan mellan ca 10.30-14.30. Hann med två kapitel som jag gjorde två gånger var. Jätte jätte skönt att man börjat komma igång. Har haft så svårt att hitta motivation till att börja plugga. Har bara känt mjog stressad och förvirrad. Men nu verkar de ordna upp sig hoppas jag. Blir en tur imorn med så kanske man hinner börja repetera och göra gamla tentor i helgen.
Nu får vi se om man lyckas skrapa ihop lite ork till att träna...

Julmarknad

Idag va de julmarknad i Sumpan xD vi gick dit med Carro. Va dock inte riktigt julkänsla utan snö men nära nog. Sen började de även regna...Suck!
Köpte två julklappar, remmar, julkaffe med smak av kanel, kardemumma och vanilj och såklart brända mandlar 



De va mycket som redan hunnit stänga så blev en kort sväng. På vägen hem fick vi med oss Carro på en fika, med saffranskaka och julkaffet såklart ;) Jättegott!
Efter de blev de massa snack innan de va dags för allvar, för när Carro gick satt vi lite med den där jävla matten. Usch nu är de inte långt kvar. Ap nervös!!!!
Ska in till skolan båda imorn och på fredag, usch och blä.
Bllv ju inte bättre när man gick igenom gamla tentor, verkar svårt :S Tur att min älskling är världens bästa man. Hade aldrig kommit så här långt utan honom <3

Nej nu blir de snart sängen (i våra fina tomtelakan ;))

Kärlek <3

Helgen som va...

I fredags va Malin och Clara här. Jätte kul att ses alla tre igen. Va så länge sen! Dom kom runt tio och då började vi våran dag men fika och massa tjejsnack xD
Sen strosade vi lite i affärer, Va så så skönt att bara gå runt där vi kände för de. Hitta lite klappar iaf så de va skönt de med.
Sen blev den en lunch på kina (liten besvikelse dock) innan vi åkte hem till mig och hämta bilen. Kul med sällskap ut.

På lördagen va de dags för dödsboloppis i gammelfarmors lägenhet. Va helt otroligt. Vi skulle öppna kl 10 men kl 9.40 va de en lång kö ute itrapphuset. Så när vi öppna bara rasa de in folk, gick knappt att komma fram. Pappa försökte vika en flyttkartong till mig men fanns knappt plats till de!
Och de fortsatte länge med. De va inte helt tomt på folk fören kl 13.10 första gången!!! man va rätt trött när allt va klart. Men vi sålde masa saker iaf :) Gick oväntat bra tycker jag xD
På kvällen gjorde vi inte mkt. Grannen kom över och vi titta på filmer från 03-05. Snacka om att man ser annorlunda ut ;)
Åkte hem ganska tidigt på söndag. Skönt, hann plocka lite med och ha lite andra adventsmys. Riktig jul mat blev de, Thaipizza ;)
Nu blir de plugga matte, tenta om en vecka :S
Sen har vi tid med vår PT för sista gången. Sen blir de nog inte flera gånger fören vi är rika ;)

RSS 2.0