Resfeber

NU börjar man känna av de på riktigt.
Kan vakna ibland o tänka: shit, tänk om nått går fel? Tänk om, tänk om....
Så vart ju as skraj idag när Mickis skriver att vi fått mail från resebolaget o att dom gjort ändringar som hon inte förstår.
Som tur va var de bara en ändring på vart vi ska mellanlanda. Pust!
Blir tydligen Beijing istället för Peking. Aja Kina som Kina ;)

Gud va skönt att slippa jobba på så länge xD gjorde min sista stängning idag på typ 5 veckor. YEEEEEEAAH!
Sen när jag kommer tillbaka är de inte så långt kvar att jobba överhuvudtaget.
Började ju mina kurser i måndags, då va jag i Norrtan på inskrivning. Har blivit intagen till Kemi nu med :)
Känns jävligt bra!  ligger väldigt bra till i planering till kemin o har kommit igång med matten med nu.
Va in till N-e imorse o satt o plugga med en lärare :D

Men känns jävligt tungt just nu :( Kommer längta hem enormt mycket! Tur att de iaf finns telefon o internet. Men känns inte som man blir särskilt nöjd över de :(
Kommer sakna Patriks kramar o pussar över allt annat!
Men som tur är syns vi imorn i alla fall. Då blir de middag hos min mor o far. Vi ska äta fisksoppa. Mums! Ville ju hinna träffa dom innan vi åker så bjöd in mig själv på middag xD
Sen blir de jobba till två på lördagen o sen raka vägen till Angelika som ska fixa mina naglar så man blir semester fin. Efter de blir de storstan för hela slanten. Ska ta till vara av varenda lillla sekund innan vi åker!


Jösses, bara 5 dar innan vi sistter på planet!

Sammanfattning :)

Okey, snabb man är på att skriva tydligen. Har hänt lite sen sist.
Åkte som sagt in till Patrik på onsdagen. Han är ju världens bästa pojkvän i alla fall!!!!!
Gick ju och suktade efter en superblå orkidee jag sett på torsdagen innan. Men hade tvekat på att köpa den och ångrade mig som fan. Den hade han såklart köpt till mig xD Sötnöten!




Men de sluta inte efter de, han bjöd mig även på restaurang. Texas longhorn. Muuuuuuuums. Blev hur lyckat som helst. Först hemmagjorda nachos med guacamole, sen biff med massa pommes o majs. Till de en kall öl. De va så himla mysigt!
Sen mös vi bara.

Förrra helgen va vi hos mina päron o även en sväng på Almvägen 31 för att hälsa på min andra familj ;)

Den här helgen va jag i stan igen :) vi skulle åka in på Ladies Night. De va jag, mamma, Ylva o Nina. Vi tog bilen in till Sumpan där vi ställde bilen hos Patrik. Fan va de va kallt. Så vi åkte raka vägen till Globen. Där käka vi på samma ställe som vi gjorde dom andra gångerna men tyvärr va de inget vidare den här gången :( så vi satte oss på ett annat ställe o tog några glas vin :D Vid typ 19.30 gick vi in o gled runt i Ladies Night Lounge.
showen va skit bra men nästa år (har jag o Nina bestämt ;)) ska vi även äta där.

Efter showen tog resten av flickorna tunnel banan hem till Norrtan där min "stackars" bror fick hämta dom. Jag blev hämtad av min älskling Patrik som vet att jag inte vill åka själv, han är bäst <3

På söndagen tog vi sovmorgan. Efter de tog vi en jätte mysig promenad vid vattnet innan de blev en kaffe med utsikt över vattnet. De va verkligen en sån där perfekt höst dag när solen värmde o vi bara mös! xD

Men vi va även lite duktiga. Satt nog i typ 4 timmar och plugga :) Smygstartar med kemin ;)
Sen bestämde jag mig för att stanna kvar i stan över måndagen med. satt och plugga då med, känns riktigt bra, men är så glad att jag har nån som hjälper mig!

Kändes riktigt tungt att behöva åka hem fast vi fått flera dar. :(
Fick även veta att min kära sambo fått magsjuka så sov borta även denna natt. Sov hos min älskade päron. Kom på att de va 7 år sen jag sov i de rummet ;)

Nu längtar jag till på lördag. Då ska jag in till stan igen o (såklart) träffa Patrik men ska även va med Carro. Vi slår nog rekord ;)

Nu är de bara 13 dar kvar tills vi åket. Så himla konstig känsla nu. Vill åka men vill va hemma! Gud, hur ska de de gå att va borta en månad? Kommer sakna min älsling mer än allt annat :(
Men har väl inget val.....

Jaha, nu blir de iaf att sitta lite mer med kemiboken o senare blir de Grey´s hemma hos Helena :)

Sweeeet
 P:S Va även hundvakt åt Hannas lilla Poppe förra veckan. Hur SÖT är inte den här bilden ? ;) <3





Långhelg...

Har vart en helg med många känslor....

Börja med ett besök hos syon på torsdag morgon. Jag o bror åkte in men de gick väl inte som planerat för nån av oss. Hade ju velat plugga upp mina ämnen så jag kunnat söka i vår o börja plugga i höst. Men även om jag pluggar hel tid blir jag inte klar med de fören i typ augusti. O de sämsta är att SU inte tar in folk på vårterminer utan endast på hösten. Måste jag vänta ett år tills jag får börja? De är fan långt!!!
O bror som ville plugga fysik på distans fick inte de eftersom han inte behöver de till sina studier på polishögskolan. Så gick väl inte så jätte bra för oss. Båda ska plugga o är på väg o så men gick inte så som vi tänkt. Så med den lilla deppiga förmiddagen trösta vi oss med ett par nya stövlar( för min del iaf ;) ) o en lunch på Donken.
Men på eftermiddagen fick jag ialla fall åka till min fina Patrik :D
Han bjöd ut mig på kina, de va verkligen en perfekt kväll. Fick även min första lyckokaka o de lustiga va att både min o Patriks stämde :D 

På fredagen skolka Patrik så vi gled bara runt hela dan. As nice! Handla lite i  Solna centrum, sen hem för en kopp kaffe sen va de dags att åka till Liljeholmen o möta upp min kära Xsvärmor :) 
Vi titta på henne o mats nya lägenhet o  deras lokal till laser maskinen.  Sen åkte vi gemensamt till Kikki, Niklas o Paulina. Va så kul att träffa alla igen, va precis som förr :D

Lilla Paulina har ju blivit så stor. Hon har blivit jätte lång o mycket smalare : o hon pratar ju jätte mycket. Hon gilla tydligen Patrik med fast hon va blyg för hon kolla på honom verkligen hela tiden.

När vi gick därifrån va kl nästan halv 7. Då fick jag ett mess av Dennis......................
Fick veta att Anton kusin Pär dog på eftermiddagen på jobbet. Trodde att de va ett skämt först. Känns fortfarande helt overkligt. Så skönt att Patrik va där. Så skönt att inte behöva va ensam.
Känns helt overklig. va på DAGEN två år sen som Emma dog.

Prata en sväng med Anton på telefon, han va på väg till sin mamma i Herräng tack o lov. Ville inte att han skulle va ensam.

Blev en lite konstig kväll efter de. Träffa Carro o Loffe på kvällen.
Lite lustigt. Den person jag ska va med hela helgen bor 10 minuters prom från Patrik :D
Drack lite vin o käka lite mat från en grekisk restaurang. Va en rätt trevlig kväll ändå trots allt....

På lördagen gick jag inte upp fören vid 10.30. Jätte skönt. Satt en stund vid FB. Va lika jobbigt som jag trott. Många som skrivit många fina ord om Pär. Fällde många tårar den förmiddagen!

Senare träffa jag Carro på stan för en frukost. Satte oss på två olika fik innan vi gick hem till Loffe. Där servera han oss te på hans balkong. Var en jätte mysig dag!

På kvällen va de dags för Öl o Whiskey mässa. Hann träffa Patrik en stund med innan jag gick hem till Loffe på en liten förfest. Carro o jag orka inte vänta på Loffe o c:o så vi tog bussen före. Tyvärr hitta vi inte dit så de sluta med att vi kom dit samtidigt :P De va skit häftig där inne. Massa olika nya grejer, mycket att smaka.
Träffa Niklas där som va vakt :)
träffa även Helene från Hallsta o Träff o c:o

Sen drog vi vidare till Garbo´s. Där mötte vi Patrik o hans kompis Micke från skolan. Hade en skit rolig kväll. Gick hem när de stängde. Stekte hamburgare med massa ost!! Mums! Så vi somna inte fören vid 5.30.

Kan va därför som vi inte vakna fören vid 12 på söndagen ;)
Titta klar på Gladiator, så sorlig film :(

 Klockan halv fyra va de dags att slita sig ur den mysig sängen för vi skulle gå o kolla på min första fotbollsmatch
på Råsunda, AIK-Djurgården xD
Ja jösses. Vissa brinner verkligen för den där fotbollen, några på ett gulligt sätt, andra på ett mysko sätt :S
Hade nå jäkla fjån bakom oss. Han kunde inte många ord han inte. Suck!
När djurgården gjorde sitt andra mål såg vissa ut som riktiga fjån! Men men. Gick väl inget vidare eftersom AIK förlora med 2-1 men de va kul ändå! :D kan absolut tänka mig att gå igen men då ska jag kunna fler regler! :D

Blev en supergod middag sen va de dags att dega i sängen framför en film. Tyvärr va helgen slut efter de :(
Åkte hem igår morse. :(

Mn imorn åker jag dit igen. Vi firar ju en månad imorn ;)
Längtar!


R.I.P Pär Söderblom 10-10-01


RSS 2.0