FREDAG!

Gud så fort veckan har gått, helt sjukt :/
Va hemma i Hallsta förra helgen. Åkte på fredagen efter skolan, då blev de en sväng via Norrrtan. Bror o Sofie hade flyttat klart men de va möbler som skulle bäras och papper på golvet som skulle bort. Och då bror hjälpt mig sisådär en 5 flyttar va de sjävklart att man skulle ställa upp ;)
Skönt att va hemma! De va länge sen sist. Blev lite slappa i soffan bara med vårat efterlängtade vin ;) Iaf för mig o S eftersom bror skulle hämta päronen på middag hehe helt rätt att kvinnorna får dricka ;)
Sofie va hundvakt åt en liten Hugo så de blev ingen sovmorgon. Han vaknade vid 6.30 och jag vaknade av att han trippade runt och va kissnödig. Så blev en mysig liten morgonprom runt hus i pyjamas, va 5 grader ute så va friskt kan man säga xD


Hugo :)

Sen vakna pappa och då ville han att Hugo skulle sova med honom men Hugo va inte trött längre, så dom gick upp. Och pappa gillar ju,som mig, att prata så han satte sig på min sängkant och snacka i typ en halv timme :D Mysigt att va vaken så där tidigt när inga andra är vakna, inte ofta man vaknar så tidigt utan att klockan ringer :)
Men va ju ingen ide att somna om så vi gick upp. Alltså världens gulligaste hund!!! Han kan göra high 5 xD

På dagen blev de svampplockning, helt sanslöst mkt svamp iår xD Man kan bokstavligt talat bara gå ut i skogen och hämta. Va perfekt höstväder hela helgen. Sol, lagom varmt med otroligt fina höstträd xD MYYYYS!

Hade såklart med oss fika, baguetter med skagenröra, kaffe, öl och cider. LYX!

Mamma, Pappa, Bror och Sofie








Pappa md min skörd :)







haha så går de bror när man retas med mor ;)

På kvällen va de dags att gå till min kusin som fyllde 17 år. Thaimiddag, verkar va en ny tradition när Dennis fyller år :D Super gott som vanligt. Dock glömde jag fota så detta va en bilden jag tog på hela kvällen ;)



När jag kom hem på söndagen myste jag med min älskling med lite milkshake ;)

Polka och chokladsmak :)


Nu i veckan har vi vart till Worldclass gymmet som ligger typ 5 min prom härifrån och köpt kort. Vi har hunnit varit på gymmet en gång, ett spinning pass puls och i går var jag på bodyjam. Helt sjukt kul! så idag är man värd en bulle tycker jag (gått och längtat hela veckan) :) Imorn kommer bror o S hit för de är dags för ÖL OCH WHISKEY MÄSSA!!!!  Så himla kul xD nu lite lunch innan skolan. Sen måste vi måla klart hallen vi börjat måla så de går att bo här imorn igen när dom kommer ;)

Städdag

Idag fick vi äntligen in kemirapporten. Får se hur de gick, känns en aning hej o hå :S
Sen struntade jag i sista lektionen för i dag behövde min bror mig, dom håller på och flytta städar,wiiiii....
Så kul, not! Kul att han äntligen flyttar :p Men städa är ju ingen höjdare. Dock har han ju hjälpt mig dom senaste 5 flyttarna jag gjort så kan väl kanske inte klaga ;)
Ska nog tillbaka igen på fredag. Kul fredags nöje ;)
Men men. Blev så sugen själv. Fast flytta är ju bara roligt tills är dags att börja plocka,städa, bära och slita, alltså endast i tanken, så är nog bra där jag är ;D
Nej nu blir de en dusch (välbehövlig efter allt putsande o fejande) sen SÄNGEN! Så skönt!

Myslördag

Gud vaknade inte fören 11.30 idag, lääänge sen de hände sist :/ blev frukost i sängen och bara ta de lite lugnt innan vi gick ut på en promenad. Lämnade tillbaka en film innan vi gick o fikade lite ute i den fina höst solen <3 Provade ett fik en bit bort, jätte bra! Så dit lär vi garanterat gå igen. Sen handlade vi lite innan vi gick hem, nu är de ju såklart fotboll :P
Va in på expert och kollade lite priser för att föra över filmer från VHS till DVD, vill kunna kolla på våra barn- och semesterfilmer igen :) Gärna innan de blir förstöra eller nått annat otäckt. Så nu blir de äntligen av! Efter typ 5 år eller nått ;)
Vill även köpa en soffa snart!!! Less på att behöva sitta i sängen eller på en stol :S Så de kommer bli lite annorlunda i lägenheten, så skönt med lite nytt :D
Nej nu ska jag sortara klart mina bilder tror jag :)

Vi är på G!

Så! Nu är de nya livet på gång ;9 P och jag va på spinningpass idag, gud så duktiga vi är xD Hoppas bara de håller i sig, har tänkt gå på lite spinning pass nu semptember ut och sen börja med lite andra roliga pass med :D
Men kommer nog kännnas grymt mkt idag, kände av de direkt när vi kom hem :S

Men men, SKA kännas att man gjort nått.
Idag fick vi veta att vår lärare ska rätta våta KS tills på fredag....:S
VILL VETA NU!

Fotbollskväll...igen ;)

Vår tredje del i de här förhållandet är här, Jacob :) han och p sitter och tittar på fotboll och jag, ja jag sitter ju här :p De är riktigt spännande och lyssna på dom när dom pratar, JÖSSES alltså, vilken fantasi :P

Vill ha tillbaka min kontrollskriving NU! Super nervös, vilket egentligen är löjligt då den inte är viktig för betyget men skulle va skönt att ha bonus poäng till tentan. Men men nu är de gjort och de gick som de gick....

Vill byta bloggnamn men vill ha ett riktigt BRA namn...Förslag nån?

09-11

Helt sjukt! Men de är hela 10 år sedan tragedin i USA när planen kraschade in i World Trade Center. Kommer ihåg när vi först hörde de och såg bilderna på nyheterna, alla va hos mormor för att äta middag. Alla står runt tvn och de är helt knäpptyst! Alla va så chockade.





Igår hölls de en minnecermoni för offren vid Ground Zero på södra Manhattan.
Flera tysta minuter hölls under dagen.

"08.46, det klockslag då det första planet kraschade in i norra World Trade Center-tornet den där soliga morgonen för tio år sedan, hölls en första tyst stund, följt av tre ödesmättade klockslag. Därefter läste borgmästaren Michael Bloomberg en dikt.

Nya maningar till tystnad och stillhet följde vid fem senare klockslag: 09.03, när det andra planet kraschade in i södra tornet. 09.37, när Pentagon träffades av ett tredje plan. 09.59, när det södra tornet rasade, 10.03, när Uniteds flight 93 störtade i Shanksville i Pennsylvania  och 10.28, när norra WTC-tornet rasade."

(aftonbladet)

 

Och nu 10 år senare, också 09-11 fast närmare bestämt 07-09-11 kom nästa olycka. Ett plan med hockeylaget Lokomotiv från Jaroslavl, Ryssland kraschade några kilometer från flygplatsen då planet fattade eld strax efter att de lyft. Endast en överlevde kraschen, en i flygplanspersonalen och 43 avled. däribland svenska Stefan Liv som tidigare spelat i HV71.

Tydligen fick ine planet tillräckligt med höjd efter start och körd rakt in i en telefonmast innan de landade i en sjö och fattad eld.
Laget va på väg till Minsk för match när planet kraschade och i torsdag hölls en minnescermoni i Minsk för att hedra offren. Patrik och jag satt här och tittade helt knäpptysta.

Jag förstod inte ett ord av som sades men de va så hemskt att se så många människor som va där och sörjde att de inte gick att sluta. Tårarna bara forsade.

.....

Imorse va de dags för första kontrollskrivingen i matte c. Kändes bättre än jag trodden men är asnervös för verkar som alla fått olika svar på de mesta :S

De positiva är att vår grupp börjar labba imorn så torsdagen och fredagen fick vi sluta två timmar tidigare än vi första trodde, så veckan blev inte så lång ändå :)

I lördags va Carro o Sandra här. Va äntlgen dags för vår utekväll. Så sjukt mycket minnen från när vi va små allesammans xD Så grymt kul!!!!

lagom mycket folk på Garbos med. Fast vi kom igång med drickat typ vid 20:00 så starta sent, men de kändes ändå dan efter, verkar som vi börjar bli gamla här ;)

Vi låg kvar i sängen till efter 12, då va de dags för en fika. Hoppas verkligen de blir en repris snart och inte ytterligare tre år till nästa gång ;D De är ju skandal!

Men vi får väl se :D

 


 

 


RSS 2.0