Helgen som va...

I fredags va Malin och Clara här. Jätte kul att ses alla tre igen. Va så länge sen! Dom kom runt tio och då började vi våran dag men fika och massa tjejsnack xD
Sen strosade vi lite i affärer, Va så så skönt att bara gå runt där vi kände för de. Hitta lite klappar iaf så de va skönt de med.
Sen blev den en lunch på kina (liten besvikelse dock) innan vi åkte hem till mig och hämta bilen. Kul med sällskap ut.

På lördagen va de dags för dödsboloppis i gammelfarmors lägenhet. Va helt otroligt. Vi skulle öppna kl 10 men kl 9.40 va de en lång kö ute itrapphuset. Så när vi öppna bara rasa de in folk, gick knappt att komma fram. Pappa försökte vika en flyttkartong till mig men fanns knappt plats till de!
Och de fortsatte länge med. De va inte helt tomt på folk fören kl 13.10 första gången!!! man va rätt trött när allt va klart. Men vi sålde masa saker iaf :) Gick oväntat bra tycker jag xD
På kvällen gjorde vi inte mkt. Grannen kom över och vi titta på filmer från 03-05. Snacka om att man ser annorlunda ut ;)
Åkte hem ganska tidigt på söndag. Skönt, hann plocka lite med och ha lite andra adventsmys. Riktig jul mat blev de, Thaipizza ;)
Nu blir de plugga matte, tenta om en vecka :S
Sen har vi tid med vår PT för sista gången. Sen blir de nog inte flera gånger fören vi är rika ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0